Spørgsmål & Svar

Hvad er Jeres afbestillingebetingelser?
Indtil 14 dage før arrangementet kan du afbestille kvit og frit.
Ved afbestilling inden for de sidste 14 dage har vi et gebyr på 15% af lejeprisen.
Ved afbestilling inden for de sidste 48 timer opkræves fuld pris.

Kan man bruge alle produkter, hvis man er gravid eller har dårlig ryg etc.?
Vi kan ikke anbefale at deltage i events med vore produkter, hvis man er gravid, eller f.eks. har dårlig ryg eller knæ. Det er dog normalt lige så sjovt at være tilskuer som at deltage.
Vores udstyr er godkendt af Teknologisk Institut, hvor det kræves – dette gælder alle oppustelige produkter.

Hvornår kan vi afhente og tilbagelevere de bestilte produkter?
Det aftales ved booking eller i ugen op til arrangementet. Normalt kan I afhente mellem 8 – 20 på hverdage og
8 – 22 i weekender og returnere dagen efter leje-dagen i samme tidsrum. De samme tider er gældende ved levering/afhentning af Fun Fyn. Dog kan specielle ønsker i de fleste tilfælde opfyldes.
I højsæsonen kan vi ikke garantere alle denne ekstra service.

Er der instruktører til de forskellige aktiviteter/produkter?
Ved MEGA-bordfodbold, Bumper balls samt Rodeo-tyr og -gris er der den mulighed, men ellers inkluderer leje normalt ikke instruktør. Vi leverer komplet “pakke” med vejledning i opstilling, nedpakning samt regler for event etc. Hvis I ikke ønsker at gøre dette selv, kan vi alternativt levere, opstille, nedtage og afhente udstyret. Se priserne på denne service under hvert produkt.

Kan Fun Fyn levere på Sjælland eller i Jylland?
Det kan vi sagtens og gør det også en gang imellem.

Hvad hvis det regner, og vi har booket en udendørs aktivitet ud af huset?
Hvis du har booket udendørs udstyr, anbefaler vi, at I har en indendørs løsning i tilfælde af regn. Det kan f.eks. være en sportshal, badmintonbane eller lignende. Alternativt skal aktiviteten indstilles, mens det regner og genoptages, når det er tørvejr igen. Der kan evt. komme ekstra omkostninger til rengøring/tørring, hvis du ikke selv har mulighed for at ordne dette.

Hvad hvis det blæser?
Oppustelige forlystelser må ikke benyttes, når vindhastigheden er over Beaufort-skala 5 (38 km/t eller 11 m/s det vil sige, når små træer begynder at sveje). Luften skal da tages ud af den oppustelige forlystelse og blæseren fjernes.

Er Jeres udstyr godkendt?
Ja, lovgivningen kræver, at oppusteligt udstyr er godkendt af bl.a. Teknologisk Institut. Fun Fyn’s udstyr er altid godkendt, hvor det kræves. Hvis det kræves, leverer Fun Fyn synsbog fra Teknologisk Institut sammen med udstyret.

Hvilken strøm skal der bruges til blæser til hoppeborge, Bungeerun, mega bordfodbold og andre oppustelige forlystelser.?
Der skal bruges alm. 230V, helst med egen fase, da der trækkes mange amp. ved start af blæser.

Skal der være nogen til stede ved levering af lejet udstyr, hvis vi har booket Fun Fyn til opstilling?
Ja, der skal som udgangspunkt altid være minimum 1 person til at hjælpe ved opstilling/nedpakning. Der skal være gode tilkørselsforhold for bil med trailer og parkering i umiddelbar nærhed af det sted, hvor udstyret skal opstilles. Bemærk desuden pladskrav for de forskellige produkter, som er angivet under hvert produkt på hjemmesiden.
Hvis det ikke er muligt at stille med en person, oplys det venligst ved booking, så finder vi en løsning.

Får man rabat, hvis man booker flere Produkter?
Ved leje af flere produkter aftales rabat i forhold til lejeperiode samt antal af produkter.

Er der noget man skal være opmærksom på ved offentlige arrangementer?
Ja, ved offentlige arrangementer er man forpligtet som lejer, at søge tilladelse hos politiet til brug af forlystelser. På vores hjemmeside under hvert produkt ligger både ansøgning, synsbog og forsikringspapir som PDF – Dem henter man ned udfylder ansøgning og sender det hele til politiet på mail.

Kontakt Fun Fyn for yderligere vejledning/information.

Katrine Nordland

Verdens sødeste ejere

Vi lejede to chokoladefontæner til vores datters konfirmation, og udover, at de selvfølgelig var et gigantisk hit til vores fest, har vi sjældent oplevet den grad af fleksibilitet, hjælpsomhed, imødekommenhed og over hele linjen.
mega god service, som vi mødte hos Fun Fyn.
Prisen var yderst rimelig, og vi har nærmest lyst til at finde på et påskud for at holde endnu en fest NU, så vi kan leje udstyr fra Fun Fyn igen. Vores titusind procent varmeste anbefalinger!